La Sfida bedrijfscoaches

Creativiteit, passie en daadkracht

Systemisch coachen

Wie wil dat nou niet?
Wij gunnen jou, dat 2024 extra succesvol voor je wordt, vandaar deze workshop voor leidinggevenden en coaches.

Wij bieden je een praktische 3 daagse workshop. Enige kennis of ervaring met systemisch werken of met familie-opstellingen is waardevol, zodat we snel de diepte in kunnen en echt toegevoegde waarde kunnen leveren aan je vaardigheden als coach/leidinggevende.

Deze 3-daagse biedt ook leidinggevenden de vaardigheid om inzichten te krijgen in waarden en overtuigingen van medewerkers, zodat zij begrijpen waar het gedrag van de medewerker vandaan komt. Dan is het mogelijk om samen stappen te zetten voor een duurzame verbetering. Zo kijken we ook naar oorzaken van verzuim.

Als coach voeg je kennis en vaardigheden aan je gereedschapskist toe. Je herkent belemmerende patronen & dynamieken en kunt daar nu nieuwe coachingsvaardigheden op inzetten.  Als individu krijg je inzicht wat maakt, dat je prive en/of in je werk tegen zaken aanloopt, die te maken hebben met je eigen gedrag. je krijgt inzichten, die leiden tot een positieve verandering voor jouzelf en je omgeving.

De basiskennis over systemisch werk als methodiek komt op een praktische manier aan de orde, gekoppeld aan de ervaringen in de training.

We zullen ook ingaan op systemisch werk in organisaties en hoe je naar gebeurtenissen kunt kijken die zich hebben afgespeeld. Ook oefenen we met kleine opstellingen.

La Sfida biedt een unieke combinatie van NLP, Systemisch werken en Persoonlijk Meesterschap

Wij doen veel systemisch werk in organisaties en mede daardoor is onze 3daagse systemisch coachen vol met praktijkvoorbeelden hoe je als coach of leidinggevende extra meerwaarde kunt hebben.

Ons systemisch werk in teams, organisaties en workshops met individuele vraaginbrengers werkt verhelderend en heeft grote en blijvende impact. Het is nu tijd om deze doorleefde ervaring in deze training aan jou door te geven.

Locatie
Cordium, Nijmegen

Wanneer
Deze 3-daagse organiseren we op
5 april, 27 april en 3 mei 2024

Tijd
Van 9.30 tot 17.00 uur

Investering
€ 695 dit is inclusief koffie/thee en lunch

Meer informatie
Bel met Ellen 06-24220576 of stuur een email naar info@lasfida.nl


Meld je aan voor deze workshop

“Ik krijg nu andere reacties en heb andere gesprekken met mijn medewerkers”

Leidinggevende

“Dit is het allermooiste wat ik in mijn leven heb meegemaakt”

Manager retail

“Ik kom oordeelloos tot nieuwe inzichten”

Ondernemer en moeder