La Sfida bedrijfscoaches

Creativiteit, passie en daadkracht

mBit training

Een praktische en effectieve 2-daagse training, waarin je leert de informatie en wijsheid van je hoofd, hart en buik voor jezelf, als coach of leidinggevende te gebruiken en uit te lijnen. Zodat je vanuit creativiteit en verbinding kunt gaan realiseren wat echt bij jou past…

Je leert bij jezelf en de ander:

  • Met hoofd, hart en buik te communiceren
  • Deze informatie bij je innerlijke conflicten te benutten
  • Je coherente ademhaling te trainen en in te zetten
  • Wijze besluiten te nemen door de integratie van hoofd, hart en buik.

mBIT biedt je een praktische methodiek met actuele wetenschappelijke inzichten voor blijvende veranderingen in innerlijke conflicten en dilemma’s.

De praktische training geven we in twee aaneengesloten dagen. Na deze 2 dagen ben je in staat je eerste mBIT kennis en vaardigheden direct voor jezelf toe te passen.
als je als coach werkzaam bent, weet je nu hoe het werkt en heb je in de training door de oefeningen in 2tal en 3tallen ervaring opgedaan in het begeleiden van de ander.

Als leidinggevende heb je nu de mogelijkheden om terugkerende issues anders te benaderen en daarmee meer impact te hebben.

Wat doen we

We hebben een zeer praktische aanpak, waarin het oefenen centraal staat. We nemen je kort mee in de nieuwste neuro wetenschappelijke inzichten over de 3 breinen, we oefenen de basis van de integratie technieken en leren je hoe je met het trainen van je coherente ademhaling zelf invloed uit kunt oefenen op de stabiliteit van je autonome zenuwstelsel en daarmee stappen zet in je ontwikkeling.

Je ervaart hoe je de communicatie en integratie van de 3 breinen kunt toepassen. Hierbij is de impact op het nemen van besluiten groot en direct toepasbaar op je eigen uitdagingen en issues.

Locatie
Cordium, Nijmegen

Wanneer
24 en 25 mei 2023.

Voor wie
Je wilt graag een volgende stap maken in je persoonlijke ontwikkeling en als professional, met een methodiek die diepgaande effecten heeft en ook voor jezelf een bijzondere toegevoegde waarde.

Enige ervaring met coachingsvaardigheden is noodzakelijk.

Wij zijn
Ellen van Laar, internationaal gecertificeerd mBIT Trainer en Stan Baggen, gecertificeerd mBIT Coach, La Sfida bedrijfscoaches.

Investering
De investering voor deze internationaal gecertificeerde opleiding bedraagt €550,-

Meer informatie
Bel met Ellen 06-24220576 of stuur een email naar info@lasfida.nl

“La Sfida heeft me met mBit een nieuwe, frisse invalshoek gegeven om vanuit te werken. Het is toegankelijk, goed te gebruiken en te implementeren in zowel mijn eigen leven privé als mijn coachingspraktijk”

Bjorn Roskam, ondernemer.

“Jullie training heeft mij inzicht gegeven in mijn denkwijze, mijn gevoel en mijn intuitie en hoe deze elkaar beinvloeden. Bijzonder hoe je zo met anderen de diepte in kunt gaan. ”

Femke Cuijpers, RadboudUMC.

“De mBIT opleiding van La Sfida is een mooie mix van persoonlijke ontwikkeling en praktisch ervaringsgericht leren. Ellen en Stan vullen elkaar als trainers goed aan en brengen een fijne balans van theoretische achtergronden gekoppeld aan hands-on toepasbare methodiek. De training gaat de diepte in en voegt echt iets toe om groei te creëren. ”

Mark de Weijer, regisseur Dynamo Eindhoven.