La Sfida bedrijfscoaches

Creativiteit, passie en daadkracht

mBit training

Een praktische en effectieve 4-daagse training, waarin je leert de informatie en wijsheid van je hoofd, hart en buikvoor jezelf, als coach of leidinggevende te gebruiken en uit te lijnen. Zodat je vanuit creativiteit en verbinding kunt gaan realiseren wat echt bij jou past…

Je leert bij jezelf en de ander:

  • Met hoofd, hart en buik te communiceren
  • Deze informatie bij je innerlijke conflicten te benutten
  • Je coherente ademhaling te trainen en in te zetten
  • Wijze besluiten te nemen door de integratie van hoofd, hart en buik.

mBIT biedt je een nieuwe en praktische methodiek met actuele wetenschappelijke inzichten voor blijvende veranderingen in innerlijke conflicten en dilemma’s.

De praktische training is verdeeld in 2 blokken van 2 dagen. Na het eerste blok krijg je praktische opdrachten mee, zodat je de kennis & vaardigheden in het 2e blok effectiever kunt toepassen en integreren. Dit werkt enorm versterkend en maakt het mogelijk je eerste mBIT kennis en vaardigheden direct toe te passen in je eigen omgeving en..niet te vergeten voor jezelf 🙂

Na de training ben je gecertificeerd om je als mBIT coach te registreren en de methodiek voor jezelf en anderen in te zetten. Je bent daarmee onderdeel van de eerste groep gecertificeerde mBIT coaches in Nederland.

Wat doen we
In het eerste blok nemen we je mee in de nieuwste neuro wetenschappelijke inzichten over de 3 breinen, oefenen we de basis van de integratie technieken en leren we je hoe je met het trainen van je coherente ademhaling zelf invloed uit kunt oefenen op de stabiliteit van je autonome zenuwstelsel en daarmee stappen zet in je ontwikkeling.

In het tweede blok leer je de communicatie en integratie van de 3 breinen toepassen. Hierbij staat het oefenen centraal. Op de laatste dag ervaar je daarbij de impact van wijsheid in besluiten, toepasbaar op je eigen uitdagingen en issues.

Locatie
Cordium, Nijmegen

Wanneer
19 oktober, 27 & 28 oktober en 18 november 2022.

Voor wie
Enige ervaring met coachingsvaardigheden is noodzakelijk. Je wilt graag een volgende stap maken als professional, met een methodiek die diepgaande effecten heeft en ook voor jezelf een bijzondere toegevoegde waarde.

Wij zijn
Ellen van Laar, internationaal gecertificeerd mBIT Trainer en Stan Baggen, gecertificeerd mBIT Coach, La Sfida bedrijfscoaches.

Investering
De investering voor deze internationaal gecertificeerde opleiding bedraagt €1.095,-.

Meer informatie
Bel met Ellen 06-24220576 of stuur een email naar info@lasfida.nl

“La Sfida heeft me met mBit een nieuwe, frisse invalshoek gegeven om vanuit te werken. Het is toegankelijk, goed te gebruiken en te implementeren in zowel mijn eigen leven privé als mijn coachingspraktijk”

Bjorn Roskam, ondernemer.

“Jullie training heeft mij inzicht gegeven in mijn denkwijze, mijn gevoel en mijn intuitie en hoe deze elkaar beinvloeden. Bijzonder hoe je zo met anderen de diepte in kunt gaan. ”

Femke Cuijpers, RadboudUMC.

“De mBIT opleiding van La Sfida is een mooie mix van persoonlijke ontwikkeling en praktisch ervaringsgericht leren. Ellen en Stan vullen elkaar als trainers goed aan en brengen een fijne balans van theoretische achtergronden gekoppeld aan hands-on toepasbare methodiek. De training gaat de diepte in en voegt echt iets toe om groei te creëren. ”

Mark de Weijer, regisseur Dynamo Eindhoven.